Uitnodiging Stadslabo ‘economisch veerkrachtige stad’ in Kortrijk (28/02)

Do you dream to plunge into the sea of excitement and entertainment? You can find many online games on the Internet today, among which it is quite difficult to choose the best one. I recommend you to try the jednoręki bandyta darmowe gry. Every gambler will appreciate it. Not only for that it is suitable for computer, tablet and for phone as well, but that's IOS and Android are acceptable. You can enjoy your favorite games at any time — on public transport, while walking, on the way to work or home. When it comes to functionality, the mobile version of the site is no different from the computer website. You can play for free around the clock, seven days a week from anywhere in the world. Remove any doubt, you are worth winning!

We nodigen u uit om deel te nemen aan het Stadslabo ‘economisch veerkrachtige stad’ in het kader van het traject vernieuwd Vlaams stedenbeleid.

We starten (optioneel) met een broodjeslunch én een introductie tot Hangar K door schepen Woud Maddens. Na een inleiding door Bart Van Herck (Idea Consult) stellen we in de workshops de ‘stedelijke agenda’ op het vlak van economie verder op scherp. Waarbij we ons ook de vraag stellen hoe het Vlaams stedenbeleid daarin een hefboom kan zijn, zowel voor de steden als voor Vlaanderen als geheel.

Het labo vindt plaats in Hangar K in Kortrijk op donderdag 28 februari 2019 van 12u tot 17u.