STADSPOST N°1: De stad van morgen

Do you dream to plunge into the sea of excitement and entertainment? You can find many online games on the Internet today, among which it is quite difficult to choose the best one. I recommend you to try the jednoręki bandyta darmowe gry. Every gambler will appreciate it. Not only for that it is suitable for computer, tablet and for phone as well, but that's IOS and Android are acceptable. You can enjoy your favorite games at any time — on public transport, while walking, on the way to work or home. When it comes to functionality, the mobile version of the site is no different from the computer website. You can play for free around the clock, seven days a week from anywhere in the world. Remove any doubt, you are worth winning!

Naar aanleiding van het eerste Ruimterapport Vlaanderen vraagt ‘De stad van morgen’ zich af hoe we onze nu al behoorlijk verzadigde steden zodanig kunnen organiseren dat we er op een leefbare manier kunnen wonen, werken en ons verplaatsen, en dat met nog veel meer mensen dan vandaag? VRT NWS-journalist Riadh Bahri vraagt aan architecten, stedenbouwkundigen en andere denkers en doeners in binnen- en buitenland hoe we die omslag gaan realiseren.

Bekijk hier de eerste aflevering van de driedelige reeks ‘De stad van morgen’.

Een tijdje terug was de stad Eeklo te gast op een van de Stadskamers. Zij deelden uitgebreid hun ervaring over hoe zij het voortouw nemen op weg naar groene energie samen met de bewoners. Bekijk hieronder een reportage over deze interessante en relevante case.